Šta kaže Srđan Milivojević o predlogu Sava Manojlovića da se vrate osvojeni mandati?

Izvor: Danas, 04.Jun.2024, 12:37

Šta kaže Srđan Milivojević o predlogu Sava Manojlovića da se vrate osvojeni mandati?

Vraćanje mandata nije ideja na koju treba rasipati snagu, niti na taj način kažnjavati građane Niša, rekao je narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević za Danas, komentarišući poziv kandidata za gradonačelnika pokreta "Kreni promeni" Sava Manojlovića da se vrate mandati i uđe u građansku neposlušnost ukoliko se nastavi sa manipulacijom glasova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestorovićev pokret reagovao na poziv Manojlovića da se vrate mandati i uđe u građansku neposlušnost

Izvor: Danas, 04.Jun.2024

Borislav Antonijević, kandidat za gradonačelnika pokreta "Mi snaga naroda" rekao je za Danas da bi najpre trebalo iscrpeti sve pravne mogućnosti i žalbene postupke pa tek onda govoriti o vraćanju mandata i građanskoj neposlušnosti koje predlaže Savo Manojlović iz pokreta "Kreni promeni".

Nastavak na Danas...

Da li opozicija treba da podrži „konkretan plan“ Sava Manojlovića?

Izvor: Danas, 04.Jun.2024

Opozicija je za sada bez jedinstvenog stava o podršci predlogu Sava Manojlovića da se vrate mandati na republičkom i lokalnom nivou i uđe u građansku neposlušnost. Iako je većina stranaka ostala nedorečena, na osnovu izjava pojedinih političara može se zaključiti da se najverovatnije neće...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.