Izvor: Blic, 06.Okt.2024, 18:21

NE ŽELE DA PRIZNAJU KO JE BIO ZA VOLANOM! Jedan pokušao DA POBEGNE: Kontroverzni biznismen povezan sa nesrećom kod Bačkog Petrovca u kojoj je poginula žena (FOTO/VIDEO)

Kod Bačkog Petrovca danas se dogodila teška nesreća, a ono što je ostalo od oba automobila "mercedesa" i "fiat multipla" koji su učestvovali u sudaru uliva jezu.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Mercedes" iz udesa u kojem je STRADALA MAJKA TROJE DECE pripada kontroverznom biznismenu? Dvojica bila u vozilu, ne žele da priznaju ko je bio za volanom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2024, 19:07

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod Bačkog Petrovca, pored vozila u kojem je bila petočlana porodica čiji je jedan član nažalost izgubio život, učestvovao je i mercedes biznismena (42).

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.