LUDI TIKET, utorak, 76.642 dinara: Odigraš muški - osam različitih tipova, mnogo stresa, ali zaradiš za zimovanje!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 76.642 dinara: Odigraš muški - osam različitih tipova, mnogo stresa, ali zaradiš za zimovanje!

Naš igrač je na MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu u naselju Medaković odigrao raznovrstan tiket i sve pogodio

Neko se uzda u moć jednog tipa, a drugi odigra čak osam raazličitih tipova i ponovo osvoji novac! Tako je ovog puta bilo u naselju Medaković, gde je naš kladilac na 50 uplaćenih dinara odigrao jedan moćan tiket i zaradio 76.642 dinara! 

A već kod prvog para bilo je uzbudljivo. Jer u susretu Kalonija i Ksantija u okviru šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Grčke tražio se nerešen ishod, koji je stigao tek posle četiri pogotka, preokreta i pogotka u 78. minutu.

Ubedljivo najveća kvota viđena je na susretu Eskišehira i Galatasaraja, na kojem je naš kladilac jurio „dvojku“ i gol-gol. A pogodak za pobedu gostiju viđen je tek u pretposlednjem minutu utakmice!

U duelu Hapoela iz Haife i Beitara našla se druga velika kvota, na tip gol-gol u prvom poluvremenu, a posle prvih 45 minuta pala su tri gola.

Daleko više uzbuđenja bilo je i u meču koji su odigrali Almere i Ajndhoven, pošto je treći gol pao u 87. minutu, a čekao se tip „od tri do pet golova“.

Jedina dva tima koja su zaista ispoštovala bili su Sparta i De Grafšap, koji su ostvarili dve ubedljive pobede, dok su za kraj Minhen 1860 i Hajdenhajm udarili svoj pečat...

Šlag na torti mogao je da bude bonus, ali da je naš igrač član MOZZART kluba. Jer tada bi putem benefita „dobitak plus“ ostvario 100 dana besplatnog klađenja o trošku kompanije MOZZART.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.