Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2024, 14:57

Otvoreno prvenstvo u triatlonu počinje na Srebrnom jezeru

Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu održaće se 2. juna 2024. godine na Srebrnom jezeru, sa početkom u 10 časova. U organizaciji sportskog udruženja 11TRI i pod pokroviteljstvom opštine Veliko Gradište, Sportskog saveza Veiko Gradište i Ministarstva sporta Republike Srbije – Srpski triatlon, Srebrno jezero će i ove godine ugostiti najbolje srpske triatlonce i goste iz Rumunije, Grčke, Rusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, S. Makedonije, Slovačke i Ujedinjenjih arapskih emirata.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Mladi Inđinčani „nade“ srpskog karatea

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Maj.2024, 13:16

INĐIJA – Reprezentativci Srbije , karate sportisti inđijskog „Železničara“, nastupiće za reprezentaciju Srbije na Balkanskom prvenstvu za „nade“ koje će biti održano od 31. maja do 2. juna u Istanbulu, u Turskoj, gde će nastupiti najbolji takmičari iz Srbije, Turske, Grčke, Crne...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.