Tusk i Micotakis večeras u Beogradu, na večeri kod Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2024, 09:47

Tusk i Micotakis večeras u Beogradu, na večeri kod Vučića

Poljski premijer Donald Tusk i grčki premijer Kirjakos Micotakis večeras će biti gosti na večeri kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu predsednika.
Premijeri Poljske i Grčke prisustvovaće zajedničkoj večeri sa predsednikom Vučićem, a Tusk će sutra nastaviti zvaničnu posetu Srbiji.
Vučić je u ponedeljak izjavio da je tokom septembra i oktobra do sada već razgovarao sa 71 državnikom iz celog sveta i dodao da veruje da će taj broj u narednih mesec dana porasti do 90.
On je za RTS tada rekao da narednih dana Srbija treba da dočeka premijera Poljske Donalda Tuska i premijera Grčke Kirijosa Micotakisa, kao i predsednicu Evropske komisije Ursulu...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kirjakos Micotakis i Donald Tusk večeras u Beogradu, na večeri kod Vučića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Okt.2024, 09:54

BEOGRAD – Poljski premijer Donald Tusk i grčki premijer Kirjakos Micotakis večeras će biti gosti na večeri kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu. Nastavlja se diplomatska ofanziva Beograda, pa nakon šeika Mohameda, predsednika Erdogana i kralja Esvatinija u Begrad stižu i ova...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.