Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2024, 20:06

Vrućine u Grčkoj već odnose živote – petoro turista preminulo, za troje se traga

Potraga za nestalim turistima u Grčkoj intenzivirala se pošto temperature rastu do onih opasnih po zdravlje. Lokalno stanovništvo u Grčkoj upozorava turiste da ne potcenjuju ekstremne vrućine, budući da je jedan Amerikanac postao peti turista koji je pronađen mrtav od početka sezone.
Njegovo beživotno telo nađeno je u nedelju, prenosi Independent.
Trenutno timovi za potragu pretražuju ostrva Sikinos i Amorgos u potrazi za dve Francuskinje i Amerikancem koji su nestali prošle nedelje.
Gradonačelnik Sikinosa rekao je da se potraga za dve francuske državljanke, starosti 73 i 64 godine, „intenzivirala“ nakon što su nestale pošto su u petak krenule na pešačenje.
– Bili smo napolju celo jutro u potrazi“,...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena JOŠ DVA TELA NESTALIH TURISTA u Grčkoj - Policija izdala HITNO UPOZORENJE: Ne izlazite napolje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2024

Na plaži grčkog ostrva Matraki danas je pronađeno telo američkog turiste, saopštile su lokalne vlasti. Telo nestalog Amerikanca pronađeno je oko 13:30 na plaži u blizini stare luke ostrva Matraki, rekao je predsednik zajednice ostrva Matraki. Uzrok smrti trenutno nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.