СУТРА У АПАТИНУ “СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ”

Izvor: Radio Dunav, 29.Maj.2024, 13:13

СУТРА У АПАТИНУ “СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ”

Општинско такмичење “Спортских игара младих” у Апатину ће бити одржано сутра, 30. маја 2024. године а апатински школарци ће се такмичити у атлетици, фудбалу, одбојци, баскету, игри између две ватре и шаху. Отварање манифестације је заказано за 10 часова на апатинском Тргу “Никола >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Тесла”, а надметања ће почети сат времена касније на теренима Техничке школе. Радомир Радујко – Секретар Спортског савеза општине Апатин који је организатор такмичења је рекао да се обављају последње припреме за сутрашњи догађај и позвао Апатинце да подрже своје најмлађе суграђане.
-Ово је друга година како Апатин учествује у “Спортским играма младих”. Церемонија свечаног отварања највеће спортско-аматерске манифестације у Европи ће бити одржана на тргу “Никола Тесла” где ће бити упаљен пламен игара, након чега ће учесници продефиловати градом до Техничке школе где ће почети такмичења. У сутрашњој манифестацији ће учествовати више од 700 деце из Апатина и села наше општине, нагласио је Радујко.
Он је подсетио да ће се победници сутрашњих надметања пласирати на регионално такмичење младих, које ће 10. јуна бити организовано на стадиону ОФК „Младост“ у Апатину.
The post СУТРА У АПАТИНУ “СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.