ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ОТВАРА ЈУБИЛАРНЕ, 60. “АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ”

Izvor: Radio Dunav, 29.Maj.2024, 12:53

ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ОТВАРА ЈУБИЛАРНЕ, 60. “АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ”

Јубиларне, 60. по реду Апатинске рибарске вечери ће бити одржане од 4. до 7. јула 2024. године, а Општина Апатин и Туристичка организација Апатин као главни организатори ове манифестације су припремили богат програм. Директор ТО Апатин, Немања Јовић је у згради Локалне самоуправе >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << изнео детаље овогодишњих “Рибарских вечери” као што су термин и извођачима који ће ове године наступити, а присутна је била и председница општине Апатин, Дубравка Кораћ.
-Како би смо нашу манифестацију подигли на још виши ниво, обезбедили смо наступе реномираних естрадних уметника. Овогодишње “Рибарске вечери” ће у четвртак, 4. јула својим концертом отворити балканска мега звезда Здравко Чолић. Другог дана манифестације, 5. јула ће наступити Пеђа Јовановић, док смо се за суботу желели искупити свим грађанима општине Апатин који током прошлог лета нису могли да уживају на наступу прве трубе Гуче, Бојана Ристића због енормне најезде комараца, тако да смо наступ овог феноменалног трубачког оркестра заказали за 6. јул. По већ годинама устаљеној традицији, у недељу 7. јула, биће организовано ревијално вече, где ће сви заинтересовани моћи да кувају апатински рибљи паприкаш и уживају у музичком програму на Тргу “Николе Тесле”. У музичком делу програма ће наступити апатински “Дунавски бисери” и суботички тамбурашки оркестар „Равница“, рекао је Немања Јовић – директор Туристичке организације Апатин.
Он је додао и да ће током јуна месеца у свим селима апатинске општине бити одржане квалификација у кувању апатинског рибљег паприкаша. Као и ранијих година, три првопласирана кувара из сваког села ће обезбедити своје место у великом финалу, које ће бити одржано 6. јула у Апатину.
Комплетан програм овогодишњих “Апатинских рибарских вечери” биће објављен почетком јуна.
The post ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ОТВАРА ЈУБИЛАРНЕ, 60. “АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.