PAŽNJA: NOVA INTERNET PREVARA KRUŽI SRBIJOM

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jul.2024, 07:02

PAŽNJA: NOVA INTERNET PREVARA KRUŽI SRBIJOM

U poslednje vreme, mnogi građani Srbije su primili poruke sa tekstom: „VAŠA pošiljka je stigla u skladište, pokušali smo da je dostavimo dva puta, ali nismo uspeli zbog nepotpunih podataka o adresi. Molimo vas da je preusmerite na novu adresu putem sledećeg linka.“ Ove poruke dolaze putem mejla ili SMS-a, a u njima se navodi link koji bi trebalo da kliknete kako biste preusmerili svoju pošiljku.
Opasnost od prevare
Ukoliko ste dobili ovakvu poruku, nikako ne pretražujte niti klikćite na linkove koji su navedeni na kraju poruka. Ovo je najnovija internet prevara koja kruži Srbijom. Prevaranti koriste različite taktike kako bi vas naveli da kliknete na linkove koji vas mogu odvesti na lažne stranice, gde mogu pokušati...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.