VOGE 300R – Naked Sport

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 05.Okt.2023, 17:00

VOGE 300R – Naked Sport

VOGE 300R je upravljiv, precizan i jednostavno zabavan. Mlađi rođak modela 500R u stanju je da brzinom munje prolazi kroz tesne krivine i gužvu u saobraćaju. A zahvaljujući snažnom jednocilindarskom četvorotaktnom motoru on se oseća kao kod kuće na ruralnim drumovima.
Sa agresivnim karakterom i motorom koji isporučuje 29 ks i 25 Nm obrtnog momenta, možete da podignete performanse na novi nivo. Motor sa dve bregaste osovine iznad glave nudi najbolju i najnoviju tehnologiju motora za motocikle i unosi uzbuđenje i radost u vožnju.

Opremljen je modernim, moćnim i jarkim LED svetlima i žmigavcima visokog intenziteta koji nude odličnu vidljivost noću. Bočna LED svetla garantuju odličnu vidljivost i danju i noću.
Voge 300E je čvrst, lagan i ima pregršt torzione krutosti. Trellis cevasti ram je idealan za agilne mašine sa dobrim odnosom snage i mase. Voge 300R je težak svega 140 kg, a nudi odlično upravljanje zahvaljujući pažljivo dizajniranom ramu.
POFLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.