Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jun.2024, 11:32

Dnevni horoskop za 12. jun: Kvadrat Merkura i Saturna vas poziva da usporite

Dnevni horoskop za 12. jun nam sprema kvadrat Saturna i Merkura koji će nas upozoriti na mogućnost od pregorevanja ukoliko ne usporimo.
Ovan Zar ne mislite da se sve dešava malo prebrzo? Možda vam deluje da ćete tako stići da sve uradite, ali budite sigurni da nećete izdržati ovaj tempo predugo i da će nešto sigurno proći kroz pukotine. Bićete primorani da pritisnete kočnice i obratite pažnju na nešto više. Ne razmišljajte o tome kao o ograničenju, već kao o meri opreza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Bik Možda ćete morati postanete kontrolor tuđeg rada i dajte ljudima jasnija uputstva.  Vi možda znate kako da se sakrijete i gledate svoja posla kada je potrebno, ali nemaju svi  u timu toliko samopouzdanja. Ova vrsta mikrominedžiranja nikada nije vaš prvi izbor, ali ponekad morate da uradite to što morate.

Članak se nastavlja posle reklama


Dnevni horoskop za 12. jun: Blizanci Vreme je da malo usporite i postanete svesni svojih postupaka i moći. Jasno je da vi u vek želite sve i da to želite juče, Blizanci. Ali čak i vi morate ponekad da usporite. Kada razmislite o tome, to i nije tako loše. Ako dozvolite drugima da imaju pravo glasa, svi će od toga imati koristi.
Rak Ako ste zauzeli stav da sve mora biti onako kako vi želite, razmislite još jednom. Vaša uverenja bi se mogla pokazati samo kao vaše lično gledište i izraz vaših preferencija. Možda ćete čak biti primorani i da to priznate. Nema štete, naročito ako naučite važnu lekciju o tome kako da istinski ostanete otvorenog uma.
Lav Da li je bolje da pokažete svoje karte ili da sakrijete keca u rukav? Ponekad je „svi za jednog i jedan za sve“ dobra parola. Možda ne želite da ispaštate zbog drugih, ali je veća korist ako ste deo timskog rada. Pažljivo odmeri prednosti i nedostatke. U ovom slučaju trebalo bi da budete malo transparentniji jer će vam tako ljudi više verovati.

Članak se nastavlja posle reklama


Devica Pazite na svoje granice danas. Iako se možda osećate kao da imate beskrajnu zalihu energije i da možete da udovoljite svačijim hirovima, to bi moglo da bude više fantazija nego stvarnost. Osećaćete se kao da ste na vrhu sveta. Međutim, ne morate da budete u direktnoj suprotnosti sa nečim drugima. Ne mora da bude na vaš ili njihov način. Ako oboje spustite odbrambeni mehanizam, možda ćete lako sklopiti kompromis.
Dnevni horoskop za 12. jun: Vaga Možda ćete se suočavati sa energijom za sagorevanje. Umesto da se trudite da stignete sve do podneva, onda ćete sagoreti. Pokušajte da napravite jedan po jedan hrabar potez i vidite kako to funkcioniše, pre nego što uđete all in, Vage.

Članak se nastavlja posle reklama



Škorpija Danas ćete verovatno pogrešiti ako slušate osećanja i ostavite svoj analitički um pred vratima. Iako se vodite intuicijom, ona vas ne vodi svakog dana. Rizikovanje u ime strasti često može biti hrabar potez, ali sada bi impulsivnost mogla da pobedi oprez. Zabavite se, ali budite svesni da je to jedino što ćete iz svega izvući.
Strelac Ne možete biti sposobni za sve stvari i sve ljude u isto vreme, Strelčevi. Vaš velikodušni znak uživa da usrećuje druge, ali i vi zaslužujete da se vaše potrebe zadovolje. Kompromisi su sastavni deo svakog odnosa. Ako morate nekome da kažete ne, to ne znači da vas nije briga, samo možda situaciju vidite objektivnije od drugih.

Članak se nastavlja posle reklama



Jarac Budite realni povodom toga što možete da završite do kraja nedelje. Naravno da želite da uradite što više, ali ako imate hitnije stvari na svom tanjiru, onda se prvo pobrinite za njih. Ako treba da imate iskrenu diskusiju sa nekim o njihovom neuspehu, prvo pronađite bar jednu pozitivnu stvar koju ćete istaći.
Dnevni horoskop za 12. jun: Vodolija Danas će vam biti teško da ostanete fokusirani na jednu stvar dovoljno dugo da biste je zaista doveli do kraja. Moraćete da usporite i da smanjite neke planove da biste uspeli da ostvarite sve što ste zamislili. Bitno je da uzimate male korake jer ćete tako bar nešto postići.

Članak se nastavlja posle reklama



Ribe Moguće je da ćete se osećati kao da ste jednom nogom na gasu, a drugom na kočnici. Moguće je da ćete brzopleto donositi odluke, a da niste razmislili o svim potencijalnim rešenjima i posledicama. Sa druge strane, neko bi mogao da vas odvrati od bilo koje akcije, ostavljajući vas zbunjenim. Sačekajte još jedan dan, a potom verujte unutrašnjem znanju.
iprogressman/GettyImagesPlus


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 13. jun: Šta nam donosi opozicija Saturna i meseca u Devici?

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Jun.2024

Dnevni horoskop za 13. jun nam donosi opoziciju Meseca u Devici i Saturna koji će nas podsetiti da sebe stavimo u prvi plan i postavimo lične granice. Dnevni horoskop za 13. jun Ovan Danas će biti idealan dan za misiju čišćenja ili napredni kardio trening. Međutim, nemojte da zaboravite da poštujete...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.