Izvor: RTS, 28.Jun.2024, 11:27

У Љигу уведена ванредна ситуација, формиране комисије за процену штете од невремена

На седници Штаба за ванредне ситуације Општине Љиг проглашена је ванредна ситуација на подручју целе општине, због јаког невремена које је захватило ову локалну самоуправу.
Формиране су две комисије са више чланова за процену штете на путној >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << инфраструктури и штету на пољопривредном земљишту и усевима. 
Ангажована је сва расположива механизација и људство који су од почетка невремена на терену са мештанима.
У саопштењу које је издала општина Љиг наводи се да штета може да се пријави на број телефона 014/3445-044 и 014/3445-113.
Јуче током поподнева Колубарски округ погодило је јако невреме. МУП је саопштио да је евакуисано 10 особа – у Љигу је евакуисано пет васпитачица из вртића, а у селу Кључ код Мионице пет особа из возила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.