Izvor: Blic, 23.Okt.2024, 12:17

EVRI, DINARI, ŠVAJCARSKI FRANCI I KONVERTIBILNE MARKE Uhapšen muškarac (53) iz Bogatića: Policija mu u automobilu pronašla pravo bogatstvo, sumnja se na PRANJE NOVCA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Uprave granične policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su A. M. (53) iz okoline Bogatića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pranje novca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac zbog pranja novca

Izvor: Danas, 23.Okt.2024, 12:41

Policija je, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsila A. M. (1971) iz okoline Bogatića, zbog sumnje da je izvršio pranje novca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za pranje para

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2024, 13:11

Policija je uhapsila danas muškarca A. M. (53) iz okoline Bogatića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pranje novca, saopštio je danas MUP...Osumnjičeni je uhapšen na putu Glogovac - Salaš Crnobarski, u automobilu marke "Fijat" kojim je A. M. upravljao i u kojom je policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.