Krivična prijava protiv Peranovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2009, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Peranovića

NOVI PAZAR - Novopazarska policija je podnela krivičnu prijavu protiv sveštenika Branislava Peranovića, zbog osnovane sumnje da je kao upravnik Pravoslavno-misionarskog i duhovno rehabilitacionog centra Crna reka zlostavljao i mučio bivšeg štićenika tog centra S.J.

Prijava je podneta i protiv saradnika centra Nemanje Radosavljevića, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na štetu bivšeg štićenika Centra D. P. iz Zaječara.

Policija je saopštila da nastavlja rad na utvrđivanju činjenica koje bi mogle ukazati da je u Centru došlo do zloupotreba u finansijskom poslovanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.