Ministar Gašić: Napad na žandarma podmukli i kukavički akt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2024, 14:35

Ministar Gašić: Napad na žandarma podmukli i kukavički akt

Ministar odbrane Bratislav Gašić najoštrije je osudio današnji tereoristički napad na pripadnika Žandarmerije M.J koji se nalazio na dužnosti obezbeđenja ambasade Izraela.
Današnji pokušaj ubistva našeg žandarma je, ne samo teroristički, nego i podmukli kukavički akt. Misli pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije su sa našim kolegom i njegovom porodicom. Molimo se za njegovo zdravlje i nadamo brzom oporavku - izjavio je ministar Gašić.
On je istakao da je sistem odbrane i bezbednosti Republike Srbije snažan i stabilan i da će oštro i beskompromisno odgovoriti na svaki vid terorizma....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.