Izvor: Blic, 03.Jul.2024, 14:10

"PRETUKAO JE BESU, BILA JE POVREĐENA" Komšije žene ubijenog vehabije Žujovića otkrile nove detalje iz njegovog života: "Delovao je kao da je izašao iz pameti"

"Ovaj naš zet Miloš, ili Salahudin, bio je malo čudna osoba. Često smo se pitali da nije možda i lud, jer tako se ponašao. Da, dolazio je u Plav... Viđali su ga ljudi tu...". U samom Plavu vest da je u Beogradu pomahnitali terorista Miloš (Salahudin) Žujović pokušao da ubije pripadnika srpske Žandarmerije, angažovanog na obezbeđenju Ambasade Izraela, nije izazvala neku posebnu pažnju, dok nije objavljen identitet i fotografija likvidiranog teroriste, jer njegova supruga Besa je Plavljanka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SADA SMO RODITELJI UBIJENOG TERORISTE" Otac i majka vehabije Žujovića ogorčeni, otkrivaju da su se borili da mu pomognu: "Sumnjam da i majka ima pogrešna razmišljanja"

Izvor: Blic, 04.Jul.2024, 09:26

Vehabija Miloš Žujović (25) izvršio je teroristički napad ispred zgrade Ambasade Izraela u Beogradu prošle subote. On je oko 11 ujutru upucao samostrelom u vrat žandarma Miloša Jevremovića (34) zadavši mu u tom trenutku povrede teške po život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.