Šid: Uhapšeni zbog proizvodnje i prodaje marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2024, 13:20

Šid: Uhapšeni zbog proizvodnje i prodaje marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Šidu uhapsili su M. Đ. (49) i B. C. (33) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Prilikom pretresa stana M. Đ. u okolini Šida, policija je zaplenila kilogram i 60 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, biljku visine 150 centimetara i 30 semenki za koje se sumnja da su indijska konoplja, dok je u stanu B. C. pronađeno 143 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, M. Đ. i B. C. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivične prijave, biti privedeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu uhapšen muškarac zbog sumnje na trgovinu drogom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2024, 14:05

Policija u Novom Sadu uhapsila je danas Z. G. (48) zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom pretresa stana osumnjičenog, pronađeno je oko 1,7 kilograma amfetamina, kokain...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

POKUŠAJ UBISTVA U LEBANU Mladić (22) pivskom flašom izbo muškarca

Izvor: Blic, 23.Sep.2024, 15:17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu uhapsili su N. S. (22) iz Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.