Izvor: Blic, 09.Jul.2024, 05:46

"TELEFON KRIJE TRAG" Četiri nedelje Milana Đorđevića iz Niša NEMA NIGDE: "Deca pitaju gde je tata i kad će da ih vodi na more"

Od Milana Đorđevića (41) iz Niša, koji je nestao 10. juna na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini kod Niške Banje, četiri nedelje nema ni traga ni glasa. Dosadašnja pretraga terena koju su danima obavljali policija, gorska služba spasavanja, žandarmerija, planinari, porodica i prijatelji nestalog Nišlije nije dala nikakvih rezultata. Niti je pronađen ikakav opipljivi ili izvestan trag o njemu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DA SE SAMO JAVI DA JE ŽIV, PA NEK IDE" Majka nestalog Milana: Deca pitaju gde je, kad će da ih vodi na more, evo šta su im rekli

Izvor: Kurir, 09.Jul.2024

Ni posle četiri nedelje od nestalog Nišlija ni traga, ni glasa, roditelji se nadaju da će veštačenje i privatnog i službenog telefona dati makar neki odgovor

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.