U Nišu pokrenut postupak za oduzimanje roditeljskog prava roditeljima dečaka ubice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2024, 11:02

U Nišu pokrenut postupak za oduzimanje roditeljskog prava roditeljima dečaka ubice

Protiv M.M. i M.M. roditelja 13-ogodišnjeg dečaka koji je ubio svog vršnjaka prošle godine u Niškoj Banji pokrenut je postupak za lišenje roditeljskog prava.
Kako je potvrđeno Tanjugu u Osnovnom sudu u Nišu, Centar za socijalni rad je podneo tužbu protiv M.M. i M.M. za lišenje roditeljskog prava.
Kako mediji navode osnov za tužbu je to što se protiv njih vodi pred Višim javnim tužilaštvo u Nišu zbog sumnje da su izvršili krivično delo protiv opšte sigurnosti.
Dečak iz Niške Banje je svog drugara 5. oktobra 2023. godine na smrt izbo nožem....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZATRAŽENO ODUZIMANJE RODITELJSKOG PRAVA OCU I MAJCI Centar za socijalni rad utvrdio da je dečak ubica iz Niške Banje bio zanemarivan

Izvor: Blic, 24.Okt.2024, 11:17

Centar za socijalni rad u Nišu podneo je tužbu za lišenje roditeljskog prava protiv M.M. i M.M.M., roditelja maloletnog dečaka ubice M.M. (14), koji je 5.oktobra 2023.godine u kući u Niškoj Banji sa 37 uboda nožem brutalno lišio života školskog druga Andreja Simića (13). Kako „Blic“ saznaje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.