Izvor: Danas, 04.Jun.2024, 10:06

Vesić poručio investitorima: Prostor Stare šećerane na Čukarici zaštićen, nemoguće bilo šta graditi

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je ceo prostor Stare šećerane na Čukarici "zaštićen, da je kulturno dobro i da je tamo nemoguće bilo šta graditi".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Najvažnije što u nesreći kod Vladičinog Hana nema poginulih, poštovati signalizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2024

Prema dosadašnjim informacijama, u jutrošnjem sudaru voza i kombija kod Vladičinog Hana, nije bilo poginulih, a to je najvažnije, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić...On je za RTS rekao da se nesreća dogodila na prelazu koji je obeležen i uputio molbu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vesić: Ceo kompleks stare Šećerane je kulturno dobro i tu ništa ne sme da se gradi

Izvor: Blic, 04.Jun.2024

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je danas, povodom stavljanja na prodaju stare Šećerane na Čukarici, poručio da je ceo taj kompleks zaštićen kao kulturno dobro i da tamo ništa ne sme da se gradi već samo mogu da se obnove postojeći objekti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.