Представљамо вам три најбоља начина за избељивање веша без употребе хемикалија

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jun.2024, 16:04

Представљамо вам три најбоља начина за избељивање веша без употребе хемикалија

Да ли желите да вам веш поново буде бео? Представљамо вам 3 најбоља начина за избељивање веша без употребе хемикалија. Фото: Pexels/Karolina Kaboompics Прашак за пециво и сода бикарбона Сода бикарбона такође делује као избељивач јер је хемијски веома слична детерџенту за прање веша и стога >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се може користити на сличан начин.
Сода бикарбона је природни дезодоранс, тако да ваша одећа неће бити само сјајнија, већ ће мирисати и веома свеже. Такође је и благи антисептик, па ће ваша одећа и веш машина бити заштићени од бактерија.
Сирће Додајте алкохол у машину за прање током циклуса прања Сирће би требало да буде ваш најбољи пријатељ када је у питању одећа. Од избељивања одеће до уклањања мрља и нежељених мириса, сирће заиста може учинити много када је одећа у питању. Да бисте избели белу одећу, направите мешавину од 1/4 шоље лимуновог сока са 1/2 шоље дестилованог белог сирћета. Ова мешавина је идеална алтернатива избељивачу.
Лимунов сок Лимунов сок је одличан избељивач који белој одећи даје нови сјај без опасности од претераног бељења као што је случај са избељивачима. Пола шоље лимуновог сока помешајте у око 3, 5 литара вреле воде. Када се промеша, добро промешајте и оставите одећу у њој сат времена или преко ноћи. Када скинете одећу из смесе, остатак смесе сипајте у машину и оперите одећу као и обично.
Kako kuvate jaja? Probajte ova dva načina i primetićete ogromnu razliku!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представљамо вам три најбоља начина за избељивање веша без употребе хемикалија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.