Izvor: Blic, 15.Okt.2024, 23:22

OVAKO SU UHAPŠENE UBICE SKOLETA MLAĐEG Specijalci upali u garažu, bacali DIMNE BOMBE: Jedan uhapšen u kafiću (VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd u saradnji sa Evropolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal, nakon sprovedene opsežne akcije uhapsili pripadnike organizovane kriminalne grupe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić: Posle tri i po godine uhapšene ubice Skoleta mlađeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2024

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd nakon sprovedene opsežne akcije uhapsili pripadnike organizovane kriminalne grupe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.