RTRS: U Bijeljini uhapšena osoba koja se dovodi u vezu sa ubistvom policajca u Srbiji?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2024, 15:33

RTRS: U Bijeljini uhapšena osoba koja se dovodi u vezu sa ubistvom policajca u Srbiji?

U Bijeljini je danas uhapšena osoba koja se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici, nezvanično saznaje RTRS.

Navodi se da je do hapšenja došlo u Račanskoj ulici koja je bila blokirana.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je ranije danas da postoje osnovane sumnje da je ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca teroristički napad koji dolazi od albanskih struktura sa KiM.

Granični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policajac MUP-a Srbije Nikola Krsmanović (34) ubijen je sinoć, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) ranjen u napadu koji dogodio u Loznici. Do pucnjave je došlo tokom rutinske kontrole taksi vozila od pripadnika pogranične policije, u kome je iz vatrenog oružja na službenike MUP-a ispaljeno nekoliko hitaca.

U toku je opsežna potraga za napadačem.

I u Bosni i Hercegovini su pojačane sigurnosne mere zbog bojazni da napadač ne pređe granicu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(MAPA) DRINA UDALJENA 350 METARA Sumnja se da je ubica policajca pobegao za BiH: "U pola 4 ujutru je naišao nepoznati čovek i pitao ima li ovde IZLAZ"

Izvor: Blic, 18.Jul.2024

Potraga za osumnjičenim za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića u Loznici traje od sinoć oko 1 sat posle ponoći kada je nedaleko od graničnog prelaza ka Bosni i Hercegovini muškarac zapucao iz taksija. U krvavom piru teško je ranjen Vjekoslav Ilić. Kako se sumnja, ubica je pobegao za Bosnu i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.