Anketa CNN pokazala kako Kamala Haris stoji u odnosu na Trampa

Izvor: Danas, 25.Jul.2024, 00:16

Anketa CNN pokazala kako Kamala Haris stoji u odnosu na Trampa

Izborna kampanja u trci za predsednika SAD između potpredsednice države Kamale Haris i bivšeg predsednika Donalda Trampa počinje bez jasnog vođstva jednog ili drugog, pokazuje danas objavljena anketa Si-En-Ena (CNN) nakon što je predsednik Džozef Bajden odlučio da se ne bori za drugi mandat.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simpsonovi "predvideli" da će Kamala biti predsednica SAD? Oglasio se scenarista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2024

Kao što je to bio slučaj kod nekih drugih važnih globalnih događaja, mnogi veruju da su Simpsonovi još jednom "predvideli" budućnost, ovog puta potencijalnu kandidaturu Kamale Haris...Kada je postalo jasno da Kamala Haris namerava da izazove bivšeg predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.