Izvor: Blic, 09.Jun.2024, 22:12

OŠTRI NACIONALISTA, OMILJEN MEĐU GRAĐANIMA Ko je Žordan Bardel, krajnji desničar, najveći protivnik Makrona i naslednik Le Penove (FOTO, VIDEO)

Marin le Pen je i dalje zaštitno lice francuske krajnje desnice, ali njen 28-godišnji štićenik sve više krade pažnju, naročito sada nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron raspustio Nacionalnu skupštinu usled poraza na izborima za Evropski parlament.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ONI SU SRAMOTA" Ruski političar o krahu Šolca i Makrona na izborima za EP: Treba da podnesu ostavke i da prestanu da se RUGAJU građanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2024, 08:41

Francuski predsednik Emanuel Makron i nemački kancelar Olaf Šolc se svim silama drže vlasti, ispravno bi bilo da podnesu ostavke i prestanu da se rugaju građanima svojih država, smatra predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, komentarišući rezultate izbora za Evropski parlament (EP).

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.