Odbornica  Skupštine Palilula napustila grupu doktora Milića

Izvor: JužneVesti.com, 06.Okt.2024, 17:52

Odbornica Skupštine Palilula napustila grupu doktora Milića

Milena Lazarević, odbornica u Skupštini opštine Palilula u Nišu, napustila je Grupu građana “dr Dragan Milić i priključila se Stranci pravde i pomirenja. Na lokalnim izborima 2024. godine, Lazarević je osvojila mandat kao odbornica sa Milićeve liste, a pre nje su Milićevu listu u Skupštini Niša napustili Oliver Paunović i Milena Vakić.
Lazarević je izjavila da je za nju politika pre svega servis građanima, te da prosperitet i napredak mogu biti postignuti samo zajedničkim zalaganjem.
Kao odbornica, želi da unapredi opštinu Palilula te da obezbedim bolje uslove za rad svojim kolegama preduzetnicima, zalažući se za jednake šanse i...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grupu građana “Dr Dragan Milić“ ostala bez odbornice: U koju stranku je prešla?

Izvor: Danas, 06.Okt.2024, 17:54

Milena Lazarević, odbornica u Skupštini opštine Palilula u Nišu, napustila je Grupu građana “dr Dragan Milić i priključila se Stranci pravde i pomirenja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.