Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jun.2024, 20:55

U Beogradu počela „Evropska noć izbora“ Prisustvuje i predsednik Vučić

BEOGRAD – U Beogradu je večeras počela „Evropska izborna noć 2024“ u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji i portala European Western Balkans, a tokom večeri pratiće se rezultati izbora za Evropski parlament na kojima je pravo učešća imalo 373 miliona građana iz 27 zemalja članica. Na početku večeri obratiće se šef Delegacije EU u […]
Vest U Beogradu počela „Evropska noć izbora“ Prisustvuje i predsednik Vučić objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"OVO JE VAŽNA NOĆ ZA SRBIJU" Žiofre na otvaranju "Evropske izborne noći 2024"

Izvor: Blic, 09.Jun.2024

Šef Misije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre rekao je večeras da očekuje da će politika proširenja ostati visoko na dnevnom redu EU nakon izbora za Evropski parlament jer je, kako je rekao, to postalo ključno pitanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.