Lukić: Glasanje proteklo mirno, prvi rezultati posle 22.00 sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2024, 21:21

Lukić: Glasanje proteklo mirno, prvi rezultati posle 22.00 sata

Sva glasačka mesta u Beogradu zatvorena su večeras u 20.00 sati, a glasanje je prošlo bez problema, izjavio je večeras predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić i najavio da će izlaznost i prvi rezultati biti poznati posle 22.00 sata.

"Imaćemo izlaznost posle 22.00 sata i prve rezultate", rekao je Lukić novinarima u GIK i naglasio da glasanje nikada nije mirnije prošlo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />On je rekao da se očekuje još jedna konferencija za novinare sa preliminarnim podacima, kazao je Lukić i naveo da je GIK dužan da do sutra u 20 sati utvrdi preliminarne rezultate.

"Rezultate objavljujemo kada se završi dupli unos podataka u statistiku Republičkog Zavoda za statistiku", naveo je on.

On je rekao i da će svaka promena biti objavljivana i prenošena i na sajtu i na Jutjub kanalu.

Lukić je naveo da nije bilo problema i da je samo jedno biračko mesto otvoreno nakon 7.00 sati, i to na Čukarici.

U Beogradu se glasalo na 1.265 biračkih mesta koja su zatvorena u 20 sati. Ukupan broj upisanih birača koji su mogli da glasaju na današnjim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda iznosio je 1.602.150.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.