Izvor: Glas javnosti, 10.Mar.2010, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje ponuda za popravke "Jatovih" aviona

BEOGRAD - Kompanija "Jat ervejz" najavila je da će danas biti otvorene ponude na tenderu za pružanje usluga popravke avionskih motora nacionalnog avio-prevoznika.

- U pitanju je posao čija se vrednost procenjuje na nekoliko miliona evra - saopštio je "Jat ervejz".

Ponude će biti javno otvorene u zgradi "Jat ervejza" na Novom Beogradu u Bulevar umetnosti br. 16.

- "Jat ervejz" je tokom januara i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << februara ove godine saobraćaj obavljao sa najviše devet aviona od ukupno 15 i pored toga broj putnika povećan je za dva odsto u odnosu na isti period prethodne godine - navedeno je u saopštenju.

Zasto, kda su i JatAirways i Jat Tehnika drzavne firme.Treba biti domacin pa sve zadrzati u zemlji,kao sto to rade u Nemackoj.Mi izgleda volimo da bacamo novac,po stranim firmama ili treba da se "uvucemo" nekim francuzima zbog Airbus-a...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.