(VIDEO) JAPANSKI INŽENJER ISEKAO VENE I ZAKLAO SE: Pukao nam je kabl, ja sam kriv!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JAPANSKI INŽENJER ISEKAO VENE I ZAKLAO SE: Pukao nam je kabl, ja sam kriv!

Rjoiči Kiši nije mogao da preživi grešku tokom gradnje mosta u Turskoj

ISTANBL - Japanski inženjer Rjoiči Kiši (51) pronađen je mrtav u ponedeljak u Turskoj pošto je izvršio samoubistvo jer se osećao odgovornim za pucanje kabla tokom gradnje mosta.

Autopsija je pokazala da je Rjoiči isekao vene i zatim prerezao sebi grlo, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulazu u jedno groblje u provinciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jalova. Pored njega je ležalo oproštajno pismo, u kom je objasnio da je odlučio da se ubije jer smatra da snosi odgovornost za incident koji se dogodio u subotu, kad je pukao kabl na gradilištu visećeg mosta nad zalivom kod Izmita. Pa ipak, vlasti su otvorile istragu.

Viseći most u Izmitu u Mramornom moru biće dug tri kilometra i omogućiće da se ta provincija ambiciozno zamišljenim auto-putem poveže sa Izmirom na Sredozemnom moru. Predviđeno je da će izgradnja koštati više od milijarde evra.

(BGNNews)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HARAKIRI Japanski inženjer se ubio jer se osećao odgovornim za pucanje kabla na mostu

Izvor: Blic, 24.Mar.2015

Japanski inženjer Rjoiči Kiši (51) pronađen je mrtav u ponedeljak u Turskoj. On je izvršio samoubistvo jer se osećao odgovornim za pucanje kabla tokom gradnje mosta...Autopsija je pokazala da je Rjoiči isekao vene, pa onda prerezao sebi grlo, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulazu u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.