Izvor: JUGpress.com, 07.Okt.2024, 10:13

Dobri rezultati mladih Vlasotinčanki na Prvenstvu u hodanju na putu u Zagrebu

VLASOTINCE
U Zagrebu je nedavno održano prvenstvo Hrvatske u hodanju na putu. Na ovom takmičenju učestvovale su i mlađe pionirke AK “Vlasotince” u trci na 2 km. Tom prilikom Una Gligorijević je osvojila drugo mesto sa rezultatom 11:02, Danka Ljubenović je osvojila šesto mesto sa 11:50 ( lični rekord) i Dunja Petković – sedmo mesto sa 12:42.
“Iskoristili smo priliku da imamo još jedno inostrano takmičenje kako bi uporedili napredak naših takmičarki, a ujedno i za sastanak sa našim prijateljima iz Hrvatske, u smislu saradnje i napretka mlađih kategorija. Hrvatska izuzetno dobro radi sa mlađim kategorijama i ovo je bila prilika da razgovaramo o nekim našim takmičarima i sugestijama o njihovom trenažnom...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.