Dva muškarca uhapšena kod Pirota, u kombiju prevozili 39 migranata

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2024, 19:32

Dva muškarca uhapšena kod Pirota, u kombiju prevozili 39 migranata

Nakon što su u kombiju na području grada Pirota pronašli 39 iregularnih migranata, policijaci su uhapsili dvojicu muškaraca iz Svilajnca i Šapca koje sumnjiće da nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
24-godišnjeg R. M. iz Svilajnca, koji je upravljao kombijem, kao i 46-godišnjeg V. M. iz Šapca uhapsili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu i Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj.
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu....

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Policija u kombiju pronašla 39 neregularnih migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2024, 20:22

Pripadnici policije u Pirotu, zajedno sa Regionalnim centrom granične policije prema Bugarskoj, uhapsili su dvojicu osumnjičenih, R.M. (1990) iz Svilajnca i V.M. (1978) iz Šapca, zbog sumnje da su učestvovali u nezakonitom prelasku državne granice i krijumčarenju ljudi, saopštila je danas Policijska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.