Izvršni odbor FSS: Maksimalna podrška selektoru Piksiju

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jul.2024, 22:10

Izvršni odbor FSS: Maksimalna podrška selektoru Piksiju

Na osnovu izveštaja sa sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) koja je održana preko video-konferencije, možemo izdvojiti nekoliko značajnih tačaka:

Podrška selektoru Piksiju: Izvršni odbor je jednoglasno potvrdio da Dragan Stojković, poznat kao Piksi, ima maksimalnu podršku u ulozi selektora nacionalnog tima Srbije. Ova podrška uključuje i nastavak saradnje u narednim ciklusima Lige nacija i kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Promene u igračkom kadru: Najavljeno je da će već u septembru doći do značajnih promena u igračkom kadru reprezentacije Srbije. Ove promene su deo strategije za uigravanje tima i pripremu za predstojeće kvalifikacije.

Ciljevi u narednom periodu: Fokus će biti na uigravanju tima i pripremi za kvalifikacije koje vode ka Svetskom prvenstvu u 2026. godini.

Ostale odluke: Između ostalog, prihvaćen je predlog da svaki klub u Super i Prvoj ligi Srbije ima dva bonus igrača u svojoj postavi u narednoj sezoni. Takođe, usvojene su i propozicije takmičenja za prvenstva za sezonu 2024/25.

Ove odluke i aktivnosti u FSS ogledaju se u želji da se ojača i podigne nivo srpskog fudbala kako na međunarodnom takmičarskom nivou, tako i u domaćem šampionatu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.