Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2024, 19:05

Obećavali sigurnu zaradu u klađenju, pa "skidali" novac sa platnih kartica

Zbog sumnje da su "zaradili" preko 1,7 milion dinara i to tako što su 77 puta falsifikovali i zloupotrebili platne kartice i izvršili 37 krivičnih dela prevara, protiv dvojice 22-godišnjaka je policija iz Pirota podnela krivičnu prijavu Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu.
Kako saopštavaju iz pirotske policije, ovi mladići se sumnjiče da su putem društvenih mreža doveli u zabludu više osoba sa teritorije Srbije i obećali im sigurnu zaradu prilikom klađenja u sportskim kladionicama.
Potom su od njih zahtevali da im dostave podatke sa platnih kartica kako bi im navodno uplatili dobitak, što su oštećeni i učinili. Potom su, kako se sumnja, sa tekućih računa oštećenih novac...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.