Odbornica SNS u Kuršumliji prešla kod Zavetnika

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2024, 14:06

Odbornica SNS u Kuršumliji prešla kod Zavetnika

Sada već bivša odbornica Srpske napredne stranke u Kuršumliji Dragana Pumpalović na poslednjoj sednici Skupštine zvanično je prešla u redove Srpskog pokreta Zavetnici. Ovim prelaskom Zavetnici, koji su na izborima osvojili dva odbornička mandata, sada su dobili i trećeg odbornika, što im omogućava formiranje odborničkog kluba u lokalnom parlamentu.
I dok se ni predstavnik Zavetnika u Kuršumliji Zoran Stošić, kao ni “odbegla” odbornica Dragana Pumpalović nisu oglašavali kako bi pojasnili razloge prelaska iz jedne u drugu stranku, opozicija različito tumači ovu nesvakidašnju "transakciju".
Smatram da je ovo početak kraja SNS-a ne...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.