Izvor: BujanovackiGlas.info, 06.Apr.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinsko veće danas o radu javnih preduzeća i ustanova

BUJANOVAC, 6. april 2017. – Članovi Opštinskog veća danas će, na sedmoj ovogodišnjoj sednici, razgovarati o predlogu odluka o usklađivanju  bujanovačkih javnih preduzeća  „Direkcija za građevinsko zemljište“  i  „Komunalac“ sa Zakonom o javnim preduzećima.
Na dnevnom  redu   naći će se i  izveštaji o prošlogodišnjem radu i finansijskom poslovanju Biblioteke „14. novembar“, Doma kulture „Vuk Karadžić“, Turističke organizacije Bujanovac, Sportskog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << „Mladost“  i Centra za socijalni rad.
Većnici će razmotriti i program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i ruralnog razvoja bujanovačke opštine za 2017. godinu.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Održana 54. sednica Gradskog veća grada Sombora

Izvor: 025info.rs, 06.Apr.2017

Gradsko veće grada Sombor je, na 54. po redu sednici, usvojilo predloge odluka koje se odnose na izmene i dopune odluka osnivačkih akata preduzeća: JKP Energana, JKP Prostor i JKP Vodokanal. Izmene se odnose na potrebu da se u osnivačke akte ovih preduzeća unese trojezični naziv preduzeća i skraćeni...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.