Potera kod Aleksinca, uhapšeni jer su prevozili migrante

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2024, 12:57

Potera kod Aleksinca, uhapšeni jer su prevozili migrante

Dvojica mladića uhapšeni su kod Aleksinca zbog toga što su nedozvoljeno prevozili migrante. Hapšenju je prethodila policijska potera i potraga za migrantima koje su osumnjičeni naterali da izađu iz vozila.
Kako su rekli iz niške policije 19-godišnji M. T. i 25-godišnji E. M iz okoline Novog Pazara odbili su da stanu na znak policije, te nastavili sa vožnjom kako bi iz njihovog automobila mogli da izađu migranti.
Policija je juče, na auto-putu kod Aleksinca, zaustavila "folksvagen“ koji je vozio M. T. i u kojem je suvozač bio E. M. i pronašla jednog iregularnog migranta. M. T. je, prethodno, kako se sumnja, odbio da stane na znak policije, a kada se zaustavio iz automobila su izašli migranti, dok...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.