Radnik i Temnić igrali nerešeno

Izvor: JUGpress.com, 25.Mar.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik i Temnić igrali nerešeno

SURDULICA

U prijateljskoj utakmici RADNIK – TEMNIĆ 1924  rezultat nerešen 1:1 (1:0)Igrano u Surdulici na terenu sa veštačkom travom.

Gledalaca: 100.

Sudija: Milovan Kostić, pomoćnici: Stefan Rašić i Maša Aleksić

Igralo se po hladnom vremenu na terenu sa veštačkom podlogom u Surdulici. Sam susret protekao je u nadmoćnosti superligaša iz Surdulice, i sa većim posedom lopte , ali , srčani gosti u borbenoj utakmici uspeli su da ostanu neporaženi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Poveo je Radnik u 31.minutu, golom golgetera Purovića, gosti iz Varvarina su izjednačili rezultat u 73.minutu, a mrežu golmana superligaša Radnika zatresao je Maksvel.

Ekipa Radnika igrala je u sastavu: Lekić, Purović,Pavlović, Pejčić, Čubrilo, Tanasin, Đorđević, Stojanović,Vukobratović, Propadalo, Stefanović. Igrali su još: Jovanović, Zulfiji, DŽemailji, Trajković i Ivanović.

Temnić 1924: Jokić, Žerjav, Tomić, Tintor, Grujović, Stanojević, Petković, Krunić, Pavlović, Đakovac, Luka. Igrali su još: Rodić, Radovanović, Simonović, Ristić, Nešić, Maksvel, Fon Fri, Kadrić i Marušić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.