Rok od sedam dana za preuzimanje vozila sa depoa Parking servisa prinudno uklonjenih sa javnih površina, ili...

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Avg.2024, 11:51

Rok od sedam dana za preuzimanje vozila sa depoa Parking servisa prinudno uklonjenih sa javnih površina, ili...

Javno komunalno preduzeće „Parking-servis“ – Niš upućuje poziv vlasnicima vozila uklonjenih po nalogu nadležnih organa sa površina javne namene, a koja se nalaze na depou Parking servisa i kojima zaključno sa 26. 08. 2024. godine ističe rok od 120 dana čuvanja na depou za uklonjena vozila, da preuzmu svoje vozilo u narednih sedam dana, nakon izmirenja troškova.
U suprotnom JKP „Parking-servis“- Niš stiče pravo prodaje predmetnih vozila kao sekundarnih sirovina u cilju namirenja dospelih troškova, u skladu sa Odlukom o postupanju sa prinudno uklonjenim vozilima, stvarima i drugim predmetima (Službeni list grada Niša br. 17 od 27. 02. 2020. godine).
Ukoliko se na spisku nalazi vozilo...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.