Surduličanin radnom mašinom srušio zid porodične kuće i pretio da će je zapaliti

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2024, 15:53

Surduličanin radnom mašinom srušio zid porodične kuće i pretio da će je zapaliti

43-godišnji muškarac iz okoline Surdulice uhapšen je zbog sumnje da je radnom mašinom srušio zid porodične kuće i pretio da će je zapaliti, kažu iz policije.
Kako navode, N. Đ. se tereti za krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti.
On se sumnjiči da je noćas, nakon kraće rasprave sa majkom, snajom i bratanicom, radnom mašinom srušio zid i ulaznu kapiju u porodičnom domaćinstvu i pretio da će zapaliti kuću - saopštavaju iz Policijske uprave u Vranju.
Dodaju da su mu izrekli hitnu meru privremenog udaljavanja iz kuće, kao i meru privremene zabrane kontakta sa žrtvama nasilja.
Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog tužilaštva u Vladičinom Hanu,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni da je radnom mašinom srušio zid kuće i pretio da će je zapaliti

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2024

Četrdesetogodišnji muškarac iz okoline Surdulice uhapšen je zbog sumnje da je radnom mašinom srušio zid porodične kuće i pretio da će je zapaliti, kažu iz policije, prenose Južne vesti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.