Veče sećanja na Sinišu Pavića u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2024, 12:46

Veče sećanja na Sinišu Pavića u Vlasotincu

Uoči četrdesetodnevnog pomenoma Siniši Paviću u sali vlasotinačkog Kulturnog centra u ponedeljak, 23. septembra biće održan komemorativni skup i veče sećanja na čuvenog scenaristu. Organizatori kažu da će na taj način se odužiti svom komšiji, prijatelju i uvaženom sugrađaninu.
Veče sećanja na jednog od najboljih i najomiljenijih TV autora sa ovih biće održano u saradnji sa porodicom Pavić, Kulturnog centra, Narodne biblioteke “Desanka Maksimović” i Opštinom Vlasotince.
Za Vlasotinčane on nije bio samo slavni scenarista, već komšija, prijatelj, uvaženi sugrađanin, dobitnik povelje Počasni građanin Vlasotinca i dragi gost na mnogim događajima u varoši na Vlasini. Ovaj komemorativni...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.