Izvor: Piplmetar.rs, 22.Sep.2023, 17:30

RAT PLAMTI! Voditelji „Zadruge Elite“ jedno o drugom izneli SAV PRLJAV VEŠ: „Znao sam da je ZMIJA!“

Učesnik „Elite“, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, iznenadio je gledaoce širom regiona svojim navodnim umećem gledanja u šolju, nakon što je svoje sposobnosti podelio sa cimerkom Aneli Ahmić, te joj prorekao sudbinu.
Darko Tanasijević i Ivana Šopić • Zadruga Official / youtube


>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Međutim, isto je uradio i voditelju, Darku Tanasijeviću.
Darko Tanasijević i Ivana Šopić
Naime, poznato Pinkovo lice obratilo se Janjušu, u nadi da će iz šolje dobiti odgovore na neke svoje životne nedoumice, a bivši košarkaš mu je odgovorio na sva pitanja koja su ga interosavala, a neka saznanja su iznenadila kako Darka, tako i gledaoce.
– Evo, vidim ovde, a evo i Šopićke u obliku zmije, ona te ne voli, da ti ja kažem. Samo se ti sklanjaj od nje – otkrio je Janjuš gledajući Tanasijeviću u šolju.
– E, a tačno sam znao, provalio sam ja sve – našalio se Darko.
Ova scena postala je viralna na društvenim mrežama, a Darko i Ivana započeli su javno „prepucavanje“ i krenuli da zbijaju šale na ovaj račun. Tanasijević je sve potvrdio objavom na Instagramu, gde je objavio ovaj klip i napisao „sve je tačno“, a Ivana mu je odgovorila.
Ivana Šopić
Još jedno treba podvući da je ovaj „rat“ voditelja Elite, čista šala i zabava koju su i sami pokrenuli jednim delom.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.