Bitka za Pariz: Dončić nedovoljan Sloveniji - Hrvatska ubedljiva u Pireju, Brazil pobedio Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2024, 11:17

Bitka za Pariz: Dončić nedovoljan Sloveniji - Hrvatska ubedljiva u Pireju, Brazil pobedio Crnu Goru

Košarkaši Hrvatske savladali su Sloveniju rezultatom 108:92 u prvom meču grupe C1 kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu.
Hrvatska je na taj način napravila veliki korak ka prolasku u poslednji deo kvalifikacija, dok će Slovenija morati da pobedi Novi Zeland kako bi nastavila borbu za plasman na Igre u Parizu.
Hrvati su već nakon prve četvrtine imali 15 poena prednosti, a do kraja meča su uspeli da razliku učine veoma ubedljivom, pre svega zahvaljujući izuzetnim procentima šuta.
Najefikasniji u redovima Hrvatske bio je Goran Filipović sa 21 poenom. Dario Šarić je zabeležio tripl-dabl, postigavši 19 poena kojima je dodao po deset skokova i asistencija, dok je Ivica Zubac...
Pogledaj vesti o: Košarka,   Litvanija,   Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA POMNO PRATI: Litvanija bolja od Meksika, Italijani bez problema sa Bahreinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2024, 08:53

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Olimpijskim igrama u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama i Južnim Sudanom, dok ćemo poslednjeg protivnika dobiti sa kvalifikacionog turnira u Portoriku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.