Pešić ostaje selektor košarkaša Srbije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2024, 16:08

Pešić ostaje selektor košarkaša Srbije?

Dosadašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić ostaće još najmanje godinu dana na toj funkciji, preneo je danas portal Meridian sport.
Kako se navodi, iskusni stručnjak je postigao načelni dogovor sa predsednikom KSS Nebojšom Čovićem i vodiće Srbiju naredne godine na Evropskom prvenstvu.
Vest još nije zvanično potvrđena od strane KSS, ali je Čović više puta ranije izjavio da su Pešiću "vrata otvorena" i da se nada da će iskusni stručnjak ostati na mestu selektora Srbije.
Pešić je pre više od mesec dana saopštio da više neće biti selektor Srbije. On je istakao da je svoju odluku doneo još pre odlaska na Olimpijske igre.
"Imam neke druge planove...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OVO JE PRAVA ISTINA: Oglasio se Pešić da li ostaje selektor Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2024, 16:47

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić oglasio se povodom navoda da će ostati na toj poziciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.