Zaustavite ligu, posle ovog pojačanja Voriorsa, nema smisla da se igra!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavite ligu, posle ovog pojačanja Voriorsa, nema smisla da se igra!

Ovakvu ekipu nikada niko u istoriji košarke nije imao. Ono što su napravili noćas u Golden Stejtu svakako je stavilo tačku na Lebronovu nadu da će ih pobediti!

Nije greška, mada deluje nestvarno, na sve što imaju, Voriorsi su doveli i jednog od najboljih centara današnjice, DeMarkusa Kazinsa.

U šokantnom potezu, potrudili su se da obezbede prevlast kakva verovatno nikada nije viđena u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarke.

Naime, "Bugi" je noćas potpisao kao slobodni agent ugovor sa šampionom, za 5.3 miliona dolara u narodnoj sezoni.

Voriorsi će na takse za luksuz platiti 16.3 miliona i bez obzira što je fantastični centar povređen, u pitanju je Ahilova tetiva, on bi trebalo da se oporavi oko nove godine. Nema problema da ga sačekaju i više, nije im sigurno potreban u regularnom delu sezone.

Tako će Kazins kad se oporavi, formirati petorku, Kari-Tompson-Durant-Grin-Kazins, dakle pet Ol-Star igrača, a o šansama bilo kod drugog tima zaista je izlišno govoriti...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.