Izvor: Blic, 29.Sep.2023, 14:10

"LIČNO SAM OBAVIO SVE PRIPREME ZA ODBRANU OD OKUPATORA" Milan Radoičić potvrdio da je organizovao grupu u Banjskoj

"Zajedno sa mojim sunarodnicima sa Kosova i Metohije sam 24. septembra došao na sever Kosova i Metohije, u predelu Banjske, a razlog našeg dolaska bio je da ohrabrimo naš narod u pružanju otpora teroru režima Aljbina Kurtija, i da stvorimo uslove za ostvarenje sna o slobodi", stoji u izjavi potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Radoičić se oglasio preko advokata: Lično sam obavio sve logističke pripreme za odbranu našeg naroda od okupatora (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 29.Sep.2023

Nakon što je pročitao pismo Milana Radoičića, Petronijević je odgovarao na pitanja novinara

Nastavak na 24sedam.rs...

RADOIČIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO U BANJSKOJ: Lično sam obavio sve logističke pripreme za odbranu našeg naroda od okupatora, nisam nikoga obavestio

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023

Advokat Goran Petronijević, kao punomoćnik Milana Radoičića, obratio se medijima u pres-sali Medija centra u Beogradu...Radoičićevo obraćanje javnosti, koje je pročitao advokat Goran Petronijević, prenosimo u celosti:..- Ja, Milan Radojičić, od oca Rajka, rođen 1978, u Peći na Kosovu i Metohiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.