Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2024, 10:25

Požar u severnom delu Kosovske Mitrovice, oštećena dva kamiona i automobil

U severnom delu Kosovske Mitrovice noćas je došlo do požara u kojem su oštećena dva kamiona i jedan automobil beogradskih registarskih tablica.

Povređenih nije bilo, a pričinjena je znatna materijalna šteta.

U tzv. kosovskoj policiji za Tanjug je rečeno da je patrola primetivši požar pozvala vatrogasce, koji su sprečili dalje širenje vatre.

Dodaju da sumnjaju da je požar podmetnut i da će daljom istragom biti utvrđen uzrok izbijanja vatre.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je da su se za vreme požara čule detonacije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ČULE SU SE I DETONACIJE Požar u severnoj Kosovskoj Mitrovici: Oštećena dva kamiona i automobil, sumnja se da je vatra podmetnuta

Izvor: Blic, 09.Jul.2024

U severnom delu Kosovske Mitrovice noćas je došlo do požara u kojem su oštećena dva kamiona i jedan automobil beogradskih registarskih tablica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.