Surlić i Drecun: Dijalog u Briselu je blokiran, Kurti ne želi da formira ZSO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2024, 16:38

Surlić i Drecun: Dijalog u Briselu je blokiran, Kurti ne želi da formira ZSO

Predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovan Drecun ocenio je danas, povodom poslednjeg sastanka u okviru dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, da se dijalog vodi kada postoji dogovor, a da to ovde nije slučaj jer Priština neće da razgovara ni o čemu osim o priznanju tzv. Kosova.
"Bisljimi (Besnik) dođe i kaže neću da razgovaram na tu temu, Kurti (Aljbin) neće ni o čemu drugom osim o priznanju Kosova. Imali smo priliku da vidimo da je ogoljena pozicija i Prištine, ali i Brisela u smislu da će Priština da iskoristi ovaj dijalog samo da bi dobila priznanje od strane Beograda", rekao je Drecun za Tanjug.
Docent Fakulteta političkih nauka u Beogradu Stefan Surlić ocenio je...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.