Zadovoljstvo u Crnoj Gori posle pobede nad Srbijom u susretu omladinaca

Izvor: Blic, 07.Dec.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadovoljstvo u Crnoj Gori posle pobede nad Srbijom u susretu omladinaca

Omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je Srbiju sa 2:0 u meču trećeg kola regionalne lige zahvaljujući golovima Stefana Mugoše i Đorđa Šušnjara.

Pred oko 700 gledalaca na Gradskom stadionu u Podgorici, za "orliće" su nastupili Dmitrović, Petković, Kovačević (Ljujić), Vitas, Mrkela (Stojković), Despotović (Dmitrov), Čaušić, Savković, Paločević (Marković), Lalić (Planić), Rogač, a za pobedničku ekipu Petković (Butorović), Gojačanin, Alić, Bakrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (Ćuković), Janković, Kosović (Kaluđerović), Vukčević (Jovović), Vučinić (Boljević), Mugoša (Sanković), Šušnjar.

Mugoša je u 41. minutu realizovao jedanaesterac koji je dosuđen nakon štoje golman Srbije Dmitrović srušio Vučinića, a na 2:0 je u 50. minutu povisio Šušnjar, iskoristivši dugačko dodavanja Gojačanina.

"Bili smo bolji od protivnika tokom svih 90. minuta i zasluženo smo pobedili. Imali smo veći broj prilika, veći posed lopte i nismo dozvolili rivalu da dođe do svoje igre i izglednih šansi. Tek nakon što smo izvršili nekoliko zamena reprezentativci Srbije su uspeli da se oslobode pritiska i dođu do prilike za gol. Kada se sve sabere, zadovoljan sam prikazanom igrom u ovom susretu i rezultatom koji smo ostvarili", rekao je selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.