Izvor: Blic, 25.Jun.2024, 14:25

Porodica Vasilijević selo Zdravinje kod Kruševca: "Šta je važno kad proizvodite papriku na otvorenom i uzgajate paradajz u plasteniku" (FOTO)

"Vredni domaćini – bogata Srbija" – ova toliko puta pominjana rečenica, mogla bi da stoji ispred prezimena porodice Vasilijević iz raštrkanog sela Zdravinje, koje se nalazi na svega petnaestak kilometara od Kruševca. Odlazimo kod njih u posetu kada rasađuju papriku na otvorenom. Bio je prijatan dan, bez jakog sunca. Odgovarao je i radnicima koji su sadili, a i samom rasadu paprike. I baš tu u njivi počinjemo razgovor sa vrednom Radoslavom Vasilijević, koji svi znaju kao Cocu, koja je najviše uključena u proizvodnju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.